March 15, 2016

ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΡΕΤΑ-ΚΑΡΕΤΑ. ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΓΙΟΣ ΣΩΣΤΗΣ. ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!


Χελώνα καρέτα-καρέτα

Η εμπειρία του ταξιδιού

Η εκδρομή αυτή είναι ιδανική για όσους έχουν οικογένεια με μικρά παιδιά και θέλουν να δουν από κοντά την αγαπημένη τους καρέτα-καρέτα. Ξεκινάμε από το λιμάνι του Άγιου Σώστη, στο νότιο μέρος της Ζακύνθου. Λίγο μετά την έναρξη του ταξιδιού μας θα έχουμε την ευκαιρία να εντοπίσουμε την περίφημη χελώνα καρέτα-καρέτα, να πλεύσουμε σε πολύ κοντινή απόσταση από αυτήν, αλλά και να την παρατηρήσουμε στο φυσικό της περιβάλλον για μισή ώρα περίπου. 

Χελώνα καρέτα-καρέτα


Θα περάσουμε δίπλα από το μικρό και ιδιωτικό νησί Cameo και θα βουτήξουμε στα μοναδικά, βαθιά και γαλάζια νερά στις Σπηλιές του Κερίου για 10-15΄. Ο έμπειρος καπετάνιος που μας συνοδεύει στο όμορφο ταξίδι μας έχει λάβει μέρος σε ειδικό σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε από τους υπευθύνους του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Ζακύνθου, για να γνωρίζει τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να πλέει δίπλα στις χελώνες, ώστε να μην τις τραυματίσει και ενοχλήσει.

Η τρίτη και μεγαλύτερη στάση πραγματοποιείται στο Μαραθονήσι. Πρόκειται για ένα μικρό, ακατοίκητο νησί στον κόλπο του Λαγανά, που έχει σχήμα χελώνας. Σταθμεύουμε στην παραλία και κολυμπάμε ή κάνουμε ηλιοθεραπεία για 45΄- 60΄περίπου. Ο χρόνος ποικίλει, αφού η παρατήρηση της χελώνας είναι κάτι που δεν προγραμματίζεται. Εδώ υπάρχει μία πλωτή καντίνα για οτιδήποτε χρειαστούμε. 

Μαραθονήσι


Τέλος, θα πλεύσουμε δίπλα από το ιδιωτικό νησάκι Cameo. Αποτελεί έναν πολύ όμορφο και διαφορετικό χώρο, τον οποίο επισκεπτόμαστε για καφέ ή ποτό. Εδώ, θα σταματήσουμε για λίγο, θα βγάλουμε φωτογραφίες από το σκάφος και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το σημείο από όπου ξεκινήσαμε.   

Δρομολόγια: καθημερινά, στις 9:00, 12:00, 15:00 από το λιμάνι του Άγιο Σώστη.

Δωρεάν μεταφορά: μόνο για το δρομολόγιο των 12:00 από Καλαμάκι, Λαγανά, Αργάσι και Πόλη Ζακύνθου

Μεταφορά με χρέωση: μόνο για το δρομολόγιο των 12:00, από Τσιλιβί με επιπλέον χρέωση 3€ ανά άτομο

Διάρκεια ταξιδιού: 3 ώρες

Σεζόν: Μάιος-Οκτώβριος

Τιμή ανά άτομο:
Ενήλικες: 22€ και από Τσιλιβί 25€
Παιδιά από 5-12 ετών: 11€ και από Τσιλιβί 14€
Παιδιά από 0-4 ετών: ΔΩΡΕΑΝ
Προσφορά για οικογένειες: για δύο ενήλικες και δύο παιδιά από 5-10 ετών 55€ και από Τσιλιβί 64€


Τρόπος πληρωμής:
Με πιστωτική κάρτα Visa/MasterCard  
Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Με μετρητά-επίσκεψη στο ξενοδοχείο σας

Κρατήσεις:
Τηλ:  26950 29700, 26950 41480 
Για να κλείσετε την εκδρομή καλέστε μας καθημερινά από τις 09:00 το πρωί έως τις 12:00 το βράδυ.


  • Μπορειτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας στο ασφαλές link https://www.zantehotels4u.com/main/accomodation/online_payment
  • Όταν λάβουμε την πληρωμη σας θα σας στείλουμε  το voucher της κρατησης σας με email.  
Tip! Κλείστε την εκδρομή σας τις πρώτες ημέρες των διακοπών σας, έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα αλλαγής ημερομηνίας σε περίπτωση κακοκαιρίας.

Ακυρωτική Πολιτική:
Προσοχή! Πρέπει να βρίσκεστε στο σημείο παραλαβής το λιγότερο 10΄ πριν από την ώρα παραλαβής, γιατί σε περίπτωση που δεν είστε εκεί, ακυρώνεται η κράτησή σας και δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων ούτε και αλλάζει η ημερομηνία κράτησης. 

Αν η εκδρομή ακυρωθεί λόγω καιρού εντός 24 ωρών πρέπει να κανονίσετε νέα ημέρα και ώρα ή να ζητήσετε πίσω τα χρήματά σας εντός 24 ωρών, διαφορετικά δεν επιστρέφονται.

Για ακύρωση έως και 3 ημέρες  πριν επιστρέφεται το 50% του αντιτίμου.

Για ακύρωση σε λιγότερες από 3 ημέρες δεν επιστρέφονται χρήματα.

Νησάκι Cameo                                                                                         Μαραθονήσι


Tags: καρέτα-καρέτα, κρουαζιέρα στο Μαραθονήσι, δείτε από κοντά την καρέτα-καρέτα, βουτιά στις σπηλιές του Κεριού, κόλπος του Λαγανά, κολυμπήστε κοντά με τις χελώνες καρέτα-καρέτα, αναμνηστικές φωτογραφίες, παραμυθένια παραλία, πλεύστε πλάι στις χελώνες καρέτα-καρέτα

No comments:

Post a Comment