May 21, 2016

ΙΠΠΕΥΣΤΕ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΒΟΥΤΗΞΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!Θέλατε πάντα να ιππεύσετε πάνω σε ένα άλογο αλλά δεν είχατε ποτέ την ευκαιρία; Είστε έμπειρος ιππέας και δεν θέλετε να στερηθείτε το χόμπι σας ακόμη και στις διακοπές σας; Θέλετε να μοιραστείτε μια ξεχωριστή εμπειρία στη φύση με το ταίρι σας και τα παιδιά σας; Τότε είστε στο κατάλληλο μέρος!

Ακόμη και αν δεν το έχετε ξανακάνει δεν θα πρέπει να διστάζετε καθόλου. Τα άλογα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, είναι ήσυχα και πολύ φιλικά και πάνω από όλα κατάλληλα εκπαιδευμένα. Οι οδηγοί που θα είναι μαζί σας είναι εκπαιδευμένοι, έμπειροι και θα αναλάβουν τη βόλτα σας σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Σας εξηγούν τα απαραίτητα πριν την έναρξη της διαδρομής σας και αν κριθεί αναγκαίο σας κάνουν μία πρώτη μικρή βόλτα με το άλογο μέσα στο στάβλο. 

Τι προσφέρουμε:

Διαδρομή 1 ώρας: Σας παραλαμβάνουμε από το κατάλυμά σας. Η διαδρομή με το άλογο γίνεται σε ελαιώνες με χωματόδρομο. Πάνω στο άλογο μπορείτε να βγάζετε φωτογραφίες. Επιστροφή στο στάβλο και στη συνέχεια στο κατάλυμά σας.

Τιμή ανά άτομο: 20€ για κάθε ενήλικα και 15€ για παιδιά 4-12 ετών.

Ώρα έναρξης: από τις 9:00 το πρωί και ανά μία ώρα έως τις 12:00 το μεσημέρι. Το απόγευμα από τις 17:00 και ανά μία ώρα ως τις 20:00.Διαδρομή 2 ωρών: Σας παραλαμβάνουμε από το κατάλυμά σας. Η διαδρομή με το άλογο γίνεται σε ελαιώνες με χωματόδρομο. Πραγματοποιείται στάση 10'-15' σε σημείο με θέα. Πάνω στο άλογο μπορείτε να βγάζετε φωτογραφίες. Επιστροφή στο στάβλο και στη συνέχεια στο κατάλυμά σας.

Τιμή ανά άτομο: 40€ για κάθε ενήλικα και 15€ για παιδιά 4-12 ετών.

Ώρα έναρξης: από τις 9:00 το πρωί και ανά μία ώρα έως τις 12:00 το μεσημέρι. Το απόγευμα από τις 17:00 και ανά μία ώρα ως τις 20:00.
Διαδρομή 3 ωρών: Σας παραλαμβάνουμε από το κατάλυμά σας. Η διαδρομή με το άλογο μέχρι τη θάλασσα διαρκεί  1 ώρα.  Φτάνουμε σε μια ήσυχη παραλία λίγο πριν το Αμμούδι, όπως πηγαίνουμε προς τον Αλυκανά. Βγάζετε τις σέλες των αλόγων και στη συνέχεια εισέρχεστε με το άλογο στη θάλασσα. Το κολύμπι με τα άλογα διαρκεί 10'-15'. Έπειτα βγαίνετε στην ακτή για να στεγνώσετε, να βγάλετε φωτογραφίες κτλ. Επιστρέφουμε πάλι στο σημείο εκκίνησής μας και στη συνέχεια σας μεταφέρουμε στο κατάλυμά σας.

Τιμή ανά άτομο: 50€ για κάθε ενήλικα και 40€ για παιδιά 10 -12 ετών. Παιδιά κάτω των 10 ετών δεν επιτρέπονται σε αυτή τη διαδρομή.

Ώρα έναρξης: από τις 9:00 το πρωί και ανά μία ώρα έως τις 12:00 το μεσημέρι. 

Δωρεάν μεταφορά: ισχύει από και προς τα καταλύματα για Τσιλιβί, Αλυκές, Αλυκανά, Αμμούδι. Αν επιθυμείτε παραλαβή από άλλη περιοχή υπάρχει επιπλέον χρέωση.

Ρουχισμός: φοράτε από πριν κολάν ή παντελόνι και δετό παπούτσι. Εμείς σας δίνουμε τα κράνη. Αν επιλέξετε την τρίωρη διαδρομή φοράτε από πριν το μαγιό σας και έχετε μαζί σας μια πετσέτα. Δεν φοράτε ποτέ ανοιχτό παπούτσι ή σαγιονάρα σε καμία διαδρομή.

Προαιρετικά: προμηθεύεστε νερό ή αναψυκτικό εκ των προτέρων για τις διαδρομές 2 και 3 ωρών.

Τα παιδιά ηλικίας 4-5 ετών ανεβαίνουν στο ίδιο άλογο με τον οδηγό και δεν ιππεύουν μόνο τους!

Κρατήσεις:
Τηλ:  26950 29700, 26950 41480 

Για να κλείσετε διαδρομή ιππασίας καλέστε μας καθημερινά από τις 09:00 το πρωί έως τις 12:00 το βράδυ.

Tip! Κλείστε την βόλτα σας με τα άλογα τις πρώτες ημέρες των διακοπών σας, έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα αλλαγής αν κάτι μεταβληθεί στο πρόγραμμά σας.

Τρόπος πληρωμής:
Με πιστωτική κάρτα Visa/MasterCard  
Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Με μετρητά-επίσκεψη στο ξενοδοχείο σας.

Πολιτική Ακύρωσης:
Εάν η ιππασία σας ακυρωθεί για οποιοδήποτε λόγο (θέμα υγείας, ανωτέρα βία, κακοκαιρία κτλ) εντός 24 ωρών πρέπει να κανονίσετε νέα ημέρα και ώρα ή να ζητήσετε πίσω τα χρήματά σας εντός 24 ωρών, διαφορετικά δεν επιστρέφονται.

Για ακύρωση έως και 3 ημέρες  πριν επιστρέφεται το 50% του αντιτίμου.

Για ακύρωση σε λιγότερες από 3 ημέρες δεν επιστρέφονται χρήματα

Tags: ιππασία στο Γερακάρι, κολύμπι με τα άλογα, ιππασία για αρχάριους, ιππασία για παιδιά, για όλη την οικογένεια, έμπειροι εκπαιδευτές, ασφαλής δραστηριότητα

No comments:

Post a Comment