May 24, 2016

ΟΛΟΗΜΕΡH ΕΚΔΡΟΜH ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΖΑΚΥΝΘΟ! ΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!Θέλετε να κάνετε το γύρο της Ζακύνθου αλλά δεν έχετε όχημα; Θέλετε να δείτε τα ωραιότερα μέρη του νησιού, αλλά δεν γνωρίζετε ποια είναι η ιδανική διαδρομή; Έχετε λίγο χρόνο στη διάθεσή σας, αλλά παρόλα αυτά επιθυμείτε να απολαύσετε μια ολοήμερη βόλτα με αυτοκίνητο στα αξιοθέατα της Ζακύνθου και να τραβήξετε μοναδικές φωτογραφίες; Φροντίσαμε για εσάς και σας προσφέρουμε ολοήμερη περιήγηση στα δημοφιλέστερα μέρη της Ζακύνθου με το δικό σας προσωπικό οδηγό που εγγυάται την ασφάλειά σας, αλλά και θα αναλάβει την ξενάγησή σας.

Η εκδρομή
Προτείνεται για όσους μένουν στις περιοχές: Αλυκανά, Αμούδι, Τσιλιβί, Τραγάκι, Χώρα Ζακύνθου!

Επίσκεψη σε βιολογικό αγρόκτημα: στην περιοχή της Καλλιθέας, περίπου στο κέντρο της Ζακύνθου. Ξεκινήστε την ημέρα σας με ξενάγηση στο αγρόκτημα και μάθετε για τα τοπικα μας παραδοσιακά προϊόντα. Στάση για φωτογραφία στις Αλυκές: σημείο από όπου βλέπετε πανοραμικά τον κόλπο των Αλυκών και μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες και να απολαύσετε τη θέα.

Κόλπος των ΑλυκώνΕκδρομή στο Ναυάγιο και τις Γαλάζιες Σπηλιές: από το λιμάνι του Αγ. Νικολάου Βολιμών. Στάση 45’-50’ στο Ναυάγιο και 10’-15’ στις Γαλάζιες Σπηλιές για κολύμπι, φωτογραφίες ή ηλιοθεραπεία. Μετά το τέλος της εκδρομής προαιρετική στάση για σνακ στον Άγιο Νικόλαο. Κόστος εκδρομής: 20€ ανά ενήλικα, 10€ για παιδιά 5-12 ετών και ΔΩΡΕΑΝ για βρέφη-παιδιά από 0-4 ετών. Περισσότερα στο http://blog.zantehotels4u.com/2016/03/Book-Now-Boat-Trip-Navagio-Blue-Caves-Zakynthos.html 

Παραλία Ναυαγίου


Ναυάγιο από ψηλά: από τον Άγιο Νικόλαο Βολιμών πάμε οδικώς ως την Αναφωνήτρια και από εκεί, σε ένα ύψωμα βλέπουμε από ψηλά το Ναυάγιο.

Ναυάγιο από Ψηλά
Αναφωνήτρια: θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου, όπου και πέρασε ένα μέρος της ζωής του. 

Μονή Αγίου Διονυσίου στην Αναφωνήτρια

Μπάνιο στο Πόρτο Βρώμη: παραλία περιτριγυρισμένη από μεγάλους βράχους που καλύπτεται από άσπρη άμμο. Εκεί υπάρχει μικρή καντίνα που μπορείτε να προμηθευτείτε νερό, αναψυκτικό ή καφέ.

Πόρτο Βρώμη


Ηλιοβασίλεμα στο Καμπί: μεταφερόμαστε στη δυτική Ζάκυνθο και συγκεκριμένα στο Καμπί, ένα μικρό χωριό στην άκρη του γκρεμού, απέναντι από τον όρμο στης Σχίζας με εντυπωσιακή θέα και μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.

Ηλιοβασίλεμα στο ΚαμπίΠέρασμα από Κοιλιωμένο: περνάμε μέσα από το χωριό Κοιλιωμένο με τη σημαντική αρχιτεκτονική παράδοση, την οποία διατηρούν ακόμη και στις μέρες μας κάποια από τα παλιά του κτίρια. Εκεί θα δείτε και το ιδιόμορφο καμπαναριό, που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού αλλά και τις Μελισσιώτισες, έναν  πρωτοποριακό γυναικείο αγροτικό συνεταιρισμό με τοπικά προϊόντα που μπορείτε να προμηθευτείτε (λάδια, ελιές, κρασί, σταφίδες, μέλι κτλ). 

Χωριό Κοιλιωμένο

Διαρκεια εκδρομης: 5-6 ώρες

Σεζόν: Μάιος- Οκτώβριος


Ατομα: 1-3 ατομα

Κρατήσεις:
Τηλ:  26950 29700, 26950 41480 

Για να κλείσετε την εκδρομή καλέστε μας καθημερινά από τις 09:00 το πρωί έως τις 12:00 το βράδυ.

Tip! Κλείστε την εκδρομή σας τις πρώτες ημέρες των διακοπών σας, έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα αλλαγής ημερομηνίας σε περίπτωση κακοκαιρίας.

Τρόποι Πληρωμής
Με πιστωτική κάρτα Visa/MasterCard  
Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Με μετρητά-επίσκεψη στο ξενοδοχείο σας.

Ακυρωτική πολιτική:
Προσοχή! Πρέπει να βρίσκεστε στο σημείο παραλαβής το λιγότερο 10΄ νωρίτερα από την ώρα παραλαβής.

Αν η εκδρομή ακυρωθεί λόγω καιρού ή λόγω ανωτέρας βίας εντός 24 ωρών πρέπει να κανονίσετε νέα ημέρα και ώρα ή να ζητήσετε πίσω τα χρήματά σας εντός 24 ωρών, διαφορετικά δεν επιστρέφονται.

Για ακύρωση έως και 3 ημέρες  πριν επιστρέφεται το 50% του αντιτίμου.

Για ακύρωση σε λιγότερες από 3 ημέρες δεν επιστρέφονται χρήματα.

Tags: ο γύρος της Ζακύνθου με αυτοκίνητο, ελληνικό πρωινό σε αγρόκτημα, κόλπος των Αλυκών, εκδρομή σε Ναυάγιο και Γαλάζιες σπηλιές με το καραβάκι, το Ναυάγιο από ψηλά, Άγιος Διονύσιος στην Αναφωνήτρια, στάση στο Πόρτο Βρώμη, ηλιοβασίλεμα στο Καμπί, τοπικά προϊόντα, Κοιλιωμένο

1 comment:

  1. Qatar is considered to be a developing nation. The developmental stage of a nation is determined by a number of factors including, but not limited to, economic prosperity, life expectancy, income equality, and quality of life. As a developing nation, Qatar may not be able to offer consistent social services to its citizens. These social services may include things like public education, reliable healthcare, and law enforcement. http://www.confiduss.com/en/jurisdictions/qatar/economy/

    ReplyDelete