May 24, 2016

ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ & ΔΥΤΙΚΗ ΖΑΚΥΝΘΟ! ΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!
Θέλετε να κάνετε το γύρο της Ζακύνθου αλλά δεν έχετε όχημα; Θέλετε να δείτε τα ωραιότερα μέρη του νησιού, αλλά δεν γνωρίζετε ποια είναι η ιδανική διαδρομή; Έχετε λίγο χρόνο στη διάθεσή σας, αλλά παρόλα αυτά επιθυμείτε να απολαύσετε μια ολοήμερη βόλτα με αυτοκίνητο στα αξιοθέατα της Ζακύνθου και να τραβήξετε μοναδικές φωτογραφίες; 

Φροντίσαμε για εσάς και σας προσφέρουμε ολοήμερη περιήγηση στα δημοφιλέστερα μέρη της Ζακύνθου με το δικό σας προσωπικό οδηγό που εγγυάται την ασφάλειά σας, αλλά και θα αναλάβει την ξενάγησή σας.

Η εκδρομή
Προτείνεται για όσους μένουν στις περιοχές: Αργάσι, Καλαμάκι, Λαγανά, Άγιο Σώστη και Κερί.


Επίσκεψη στο Ελαιοτριβείο Αρισταίον στα Λιθακιά: Ξενάγηση βήμα-βήμα στην παραγωγική διαδικασία της παραγωγής ελαιολάδου από το ξύλινο πιεστήριο του 18ου αιώνα ως το σύγχρονο φυγοκεντρικό σύστημα των δύο φάσεων σήμερα.


Χωριό Λιθακιά


Περιήγηση στο χωριό Κοιλιωμένος: περνάμε μέσα από το χωριό Κοιλιωμένο με τη σημαντική αρχιτεκτονική παράδοση, την οποία διατηρούν ακόμη και στις μέρες μας κάποια από τα παλιά του κτίρια. Εκεί θα δείτε και το ιδιόμορφο καμπαναριό, που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού αλλά και τις Μελισσιώτισες, έναν  πρωτοποριακό γυναικείο αγροτικό συνεταιρισμό με τοπικά προϊόντα που μπορείτε να προμηθευτείτε (λάδια, ελιές, κρασί, σταφίδες, μέλι κτλ). 


Κατάστημα Γυναικείου Συνεταιρισμού στο χωριό Κοιλιωμένος


Επίσκεψη στο τυροκομείο Μπάστα: το 2008 το τυροκομείο Μπάστα στον Άγιο Λέοντα Ζακύνθου εκσυγχρονίζεται και μετατρέπεται σε μια υπερσύγχρονη καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων. 


Λαδοτύρι Ζακύνθου Μπάστας


Ναυάγιο από ψηλά: από τον Άγιο Νικόλαο Βολιμών πάμε οδικώς ως την Αναφωνήτρια και από εκεί, σε ένα ύψωμα βλέπουμε από ψηλά το Ναυάγιο.  


Το Ναυάγιο από ψηλάΕπίσκεψη στο μοναστήρι της Αναφωνήτριας: θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου, όπου και πέρασε ένα μέρος της ζωής του. 


Μοναστήρι Αγίου Διονυσίου στην ΑναφωνήτριαΕκδρομή στο Ναυάγιο από Άγιο Νικόλαο Βολιμών: στάση για σνακ στον Άγιο Νικόλαο και στη συνέχεια παίρνουμε το καραβάκι για τον Ναυάγιο και τις Γαλάζιες Σπηλιές.


Γαλάζιες Σπηλιές


Μπάνιο στο Μακρύ Γιαλό: κατευθυνόμαστε προς την ανατολική πλευρά του νησιού και σταματάμε στον Μακρύ Γιαλό, μια εξωτικής ομορφιά παραλία ανάμεσα στον Αλυκανά και τον Άγιο Νικόλαο.


Μακρύς Γιαλός


Ξενάγηση σε βιολογικό αγρόκτημα: περιήγηση σε αγρόκτημα, γευσιγνωσία τοπικών προϊόντων (λάδι, σταφίδα και κρασί) και επίσκεψη σε κατάστημα με παραδοσιακά προϊόντα.


Οικογενειακό Αγρόκτημα στην Καλλιθέα


Γεύμα στην ταβέρνα Διαχρονικό: ίσως η καλύτερη παραδοσιακή ταβέρνα στη Ζάκυνθο, στο χωριό Σκουλικάδος. Αυθεντικά, παραδοσιακά μαγειρευτά και ψητά φτιαγμένα με υλικά δικής τους παραγωγής, από ντόπιο κρέας και λαχανικά μέχρι ζακυνθινό λάδι και κρασί.


Ταβέρνα Διαχρονικό


Διάρκεια εκδρομής: 5-6 ώρες

Σεζόν: Μάιος- Οκτώβριος

Αριθμός ατόμων: 1-3 

Κρατήσεις:
Τηλ:  26950 29700, 26950 41480 

Για να κλείσετε την εκδρομή καλέστε μας καθημερινά από τις 09:00 το πρωί έως τις 12:00 το βράδυ.

Tip! Κλείστε την εκδρομή σας τις πρώτες ημέρες των διακοπών σας, έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα αλλαγής ημερομηνίας σε περίπτωση κακοκαιρίας.


Τρόποι  Πληρωμής
Με πιστωτική κάρτα Visa/MasterCard  
Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Με μετρητά-επίσκεψη στο ξενοδοχείο σας.

Ακυρωτική πολιτική:
Προσοχή! Πρέπει να βρίσκεστε στο σημείο παραλαβής το λιγότερο 10΄ πριν από την ώρα παραλαβής.

Αν η εκδρομή ακυρωθεί λόγω καιρού ή λόγω ανωτέρας βίας εντός 24 ωρών πρέπει να κανονίσετε νέα ημέρα και ώρα ή να ζητήσετε πίσω τα χρήματά σας εντός 24 ωρών, διαφορετικά δεν επιστρέφονται.

Για ακύρωση έως και 3 ημέρες  πριν επιστρέφεται το 50% του αντιτίμου.
Για ακύρωση σε λιγότερες από 3 ημέρες δεν επιστρέφονται χρήματα.

Tags: ο γύρος της Ζακύνθου με αυτοκίνητο, επίσκεψη σε αγρόκτημα, κόλπος των Αλυκών, εκδρομή σε Ναυάγιο και Γαλάζιες σπηλιές με το καραβάκι, το Ναυάγιο από ψηλά, Άγιος Διονύσιος στην Αναφωνήτρια, τοπικά προϊόντα, Κοιλιωμένο, γεύμα στο Διαχρονικό, τυροκομείο Μπάστα, ελαιοτριβείο «Αρισταίον» στα Λιθακιά

1 comment:

  1. The average elevation range of Switzerland is 1,350 m (4,429 ft). The highest point of Switzerland is Monte Rosa, with its official height being 4634 m (15,204 ft). The lowest point of Switzerland is Lake Maggiore. It lies at 193 m (633 ft) above the sea level. The elevation difference between the highest (Monte Rosa) and lowest (Lake Maggiore) points of Switzerland is 4441 m (2 ft). http://www.confiduss.com/en/jurisdictions/switzerland/geography/

    ReplyDelete