May 21, 2016

ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΣΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ ΚΑΙ ΓΕΥΜΑΤΙΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!
Στην Καλλιθέα της Ζακύνθου (περίπου 15 χλμ από τη Χώρα) βρίσκεται ένα βιολογικό αγρόκτημα, του οποίου οι ιδιοκτήτες υποδέχονται με χαρά όλους όσους θέλουν να ζήσουν από κοντά τον παραδοσιακό τρόπο ζωής της Ζακύνθου. Μαζί τους θα μαγειρέψετε παραδοσιακά ελληνικά πιάτα και θα έχετε τη χαρά να τα δοκιμάσετε στη συνέχεια.

Η εμπειρία 

Αρχικά, η οικογένεια ντυμένοι με την παραδοσιακή φορεσιά της Ζακύνθου σας ξεναγεί στο βιολογικό αγρόκτημα. Θα δείτε τα σταφύλια, πώς παράγεται το κρασί, το τάισμα των οικόσιτων ζώων και θα επισκεφθείτε το μαγαζάκι της οικογένειας με προϊόντα όπως: υψηλής ποιότητας ελαιόλαδο, κρασί, σταφίδα, παστέλι, μέλι και σαπούνι (για τα τρόφιμα πραγματοποιείται και γευσιγνωσία). 'Αλλα προϊόντα που θα βρείτε εκεί είναι έλαια για το σώμα, πίνακες ζωγραφικής και πήλινα διακοσμητικά αντικείμενα. 


Στη συνέχεια συγκεντρώνεστε στον ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο για να ξεκινήσει το μάθημα μαγειρικής. Όλα τα υλικά προσφέρονται από το αγρόκτημα. Δεν χρειάζεται να έχετε φέρει τίποτα μαζί σας. Το φαγητό που θα μαγειρευτεί εξαρτάται από τις δικές σας προτιμήσεις. Μπορεί να επιθυμείτε μια συνταγή με βάση τα λαχανικά (γεμιστά, μελιτζάνες σκορδοστούμπι, τυρόπιτα, κολοκυθοκεφτέδες, τζατζίκι, ντάκος) ή το κρέας (στιφάδο, κοκκινιστό, κουνέλι κτλ). Θα μάθετε να φτιάχνετε και το παραδοσιακό γλυκό γκλαούνες (γλυκό με σταφίδα, κανέλα, γαρίφαλο, σουσάμι, μέλι και πορτοκάλι).
Τα τρία μέλη της οικογένειας σας δίνουν οδηγίες κι εσείς… εκτελείτε! Το μαγείρεμα διαρκεί 2 με 2 ½ ώρες. Όταν ολοκληρωθεί, τα φαγητά σερβίρονται σε υπαίθριο χώρο και δοκιμάζετε τα δημιουργήματά σας! Φεύγοντας, παίρνεται τις συνταγές μαζί σας για να μπορείτε να μαγειρέψετε και στο σπίτι σας τα νόστιμα παραδοσιακά πιάτα!

Καλή σας όρεξη!

Ώρα και ημέρα μαγειρέματος: δεν υπάρχει περιορισμός, γίνεται κατόπιν συνεννόησης

Αριθμός ατόμων: 1-6 άτομα

Τιμή: 60€ το άτομο. 

Σεζόν: Μάιος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος (όχι τον Ιούλιο και τον Αύγουστο)

Οι οδηγίες μαγειρικής και η ξενάγηση στο αγρόκτημα γίνονται σε Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά.

Κρατήσεις:
Τηλ:  26950 29700, 26950 41480 

Για να κλείσετε τη δραστηριότητα αυτή καλέστε μας καθημερινά από τις  09:00 το πρωί έως τις 12:00 το βράδυ.

Tip! Κλείστε το μαγείρεμα σε βιολογικό αγρόκτημα τις πρώτες ημέρες των διακοπών σας, έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα αλλαγής αν κάτι μεταβληθεί στο πρόγραμμά σας.

Τρόπος πληρωμής:
Με πιστωτική κάρτα Visa/MasterCard  
Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Με μετρητά-επίσκεψη στο ξενοδοχείο σας.

Πολιτική Ακύρωσης:
Αν η δραστηριότητα ακυρωθεί για οποιοδήποτε λόγο (θέμα υγείας, ανωτέρα βία, κακοκαιρία κτλ) εντός 24 ωρών πρέπει να κανονίσετε νέα ημέρα και ώρα ή να ζητήσετε πίσω τα χρήματά σας εντός 24 ωρών, διαφορετικά δεν επιστρέφονται.

Για ακύρωση έως και 3 ημέρες  πριν επιστρέφεται το 50% του αντιτίμου.

Για ακύρωση σε λιγότερες από 3 ημέρες δεν επιστρέφονται χρήματα


Tags: αγνά υλικά, μαγείρεμα στη φύση, παραδοσιακές συνταγές, φρέσκο ψωμί, βιολογικό αγρόκτημα, μαγείρεμα σε βιολογικό αγρόκτημα, ξενάγηση σε αγρόκτημα, γευσιγνωσία, γεύμα, δώρο η συνταγή, τοπικά υλικά


No comments:

Post a Comment