May 18, 2016

ΚΛΕΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΙΝΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ 12 ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΗΣΕ ΣΤΙΣ ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ
Η εμπειρία του ταξιδιού

Επιβιβαζόμαστε στο υπερσύγχρονο πλοίο Speranza που εγγυάται μια μοναδική εμπειρία μίνι κρουαζιέρας. Πλέουμε στον κόλπο του Λαγανά και η πρώτη μας στάση είναι στο Μαραθονήσι, ένα ακατοίκητο νησάκι που συνδυάζει καταπληκτικά το πράσινο της έντονης βλάστησής του με το λευκό της άμμου στην υπέροχη παραλία του. Η στάση διαρκεί από 30' έως 40' ανάλογα με τις επιθυμίες και προτιμήσεις των επιβατών που μπορούν να κολυμπήσουν στα υπέροχα αυτά νερά.

Μαραθονήσι


Στη συνέχεια εντοπίζουμε τη χελώνα καρέτα-καρέτα στο φυσικό της περιβάλλον και κάνουμε στάση για να την παρατηρήσουμε. Το σπάνιο αυτό πλάσμα επιλέγει τις παραλίες του κόλπου του Λαγανά για γεννήσει εκεί τα αυγά του. Μία ακόμη στάση πραγματοποιείται στις σπηλιές Κεριού. Για τη διάρκειά της ισχύει ό,τι αναφέρεται παραπάνω. Και εδώ οι επιβάτες έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν.

Καρέτα-Καρέτα


Περνάμε από τις Μυζήθρες, αυτούς του λευκούς επιβλητικούς βράχους που μοιάζουν λες και κάποιος τις τοποθέτησε ακριβώς κάτω από το Φάρο του Κεριού.  Η ονομασία τους προέρχεται από το τοπικό τυρί που παράγεται στη Ζάκυνθο. Συνεχίζουμε τη μικρή κρουαζιέρα μας και κάνουμε την τελευταία μας στάση στις Πισίνες, μια παραλία με καταγάλανα νερά που θυμίζει μια μεγάλη πισίνα. Την ίδια ακριβώς αίσθηση μας δίνει και όταν θα βουτήξουμε σε αυτήν. Και εδώ η στάση διαρκεί 30' με 40'.

Πισίνες


Μετά από 3,5 ώρες πλου επιστρέφουμε στο Κερί, από όπου και ξεκινήσαμε και μεταφερόμαστε πίσω στα καταλύματά μας.

Δρομολόγια: καθημερινά  10:00 -13:30, 14:00- 17:30, 18:30 έως τη δύση του ηλίου από την περιοχή Κερί

Δωρεάν μεταφορά: από και προς τα καταλύματα για τις περιοχές Τσιλιβί, Καλαμάκι, Λαγανά, Άγιο Σώστη, Αργάσι, Πόλη της Ζακύνθου, Τραγάκι.

Για όσους κατοικούν στις περιοχές Αλυκανά, Αλυκές, Αμμούδι, Καλλιθέα, Ψαρού, Γερακαρίο το σημείο παραλαβής είναι το Εστιατόριο Popeye's  στο Τσιλιβί. 

Για όσους κατοικούν στο Βασιλικό το σημείο παραλαβής είναι η Εκκλησία του Αγίου Ευσταθίου στο Αργάσι.

Διάρκεια ταξιδιού: 3 ½ ώρες

Σεζόν: Μάιος-Οκτώβριος

Τιμή ανά άτομο:
40€ (ενήλικες και παιδιά υπολογίζονται ως άτομα)

Κρατήσεις:
Τηλ:  26950 29700, 26950 41480 
Για να κλείσετε την εκδρομή καλέστε μας καθημερινά από τις 09:00 το πρωί έως τις 12:00 το βράδυ.


  • Μπορειτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας στο ασφαλές link https://www.zantehotels4u.com/main/accomodation/online_payment
  • Όταν λάβουμε την πληρωμη σας θα σας στείλουμε  το voucher της κρατησης σας με email.  Τρόπος πληρωμής:
Με πιστωτική κάρτα Visa/MasterCard  
Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Με μετρητά-επίσκεψη στο ξενοδοχείο σας.

Ακυρώσεις:
Πρέπει να βρίσκεστε στο σημείο παραλαβής το λιγότερο 10΄ πριν από την ώρα παραλαβής, γιατί σε περίπτωση που δεν είστε εκεί, ακυρώνεται η κράτησή σας και δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων ούτε και αλλάζει η ημερομηνία κράτησης. 

Αν η εκδρομή ακυρωθεί λόγω καιρού εντός 24 ωρών πρέπει να κανονίσετε νέα ημέρα και ώρα ή να ζητήσετε πίσω τα χρήματά σας εντός 24 ωρών, διαφορετικά δεν επιστρέφονται.

Για ακύρωση έως και 3 ημέρες  πριν επιστρέφεται το 50% του αντιτίμου.

Για ακύρωση σε λιγότερες από 3 ημέρες δεν επιστρέφονται χρήματα.


Σκάφος Speranza

Tags: κρουαζιέρα ως τις πισίνες, με υπερσύγχρονο σκάφος, μόνο για 12 άτομα, στάση 30’ στο Μαραθονήσι, στάση 30’ σε Σπηλιές Κεριού, στάση 30’ σε Πισίνες, κολύμπι σε καταγάλανα νερά, παρατήρηση της χελώνας καρέτα-καρέτα, Μυζήθρες, κόλπος του Λαγανά
No comments:

Post a Comment