May 20, 2016

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ! ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ


Η Ζάκυνθος έχει από τις ομορφότερες θάλασσες της Ελλάδας και σας προσκαλεί να εξερευνήσετε το βυθό τους. Εμπιστευθείτε μας και ζήστε μια μοναδική εμπειρία ακόμη και αν είναι η πρώτη φορά που επιχειρείτε να κάνετε κατάδυση.

Τι προσφέρουμε:

Snorkeling: Tι είναι αυτό; Κολύμπι με μάσκα, αναπνευστήρα, βατραχοπέδιλα και για όσους δεν αντέχουν το κρύο νερό σας παρέχουμε και στολή δύτη! Ενήλικες αλλά και παιδιά άνω των 8 ετών μπορούν να απολαύσουν αυτήν την τόσο ευχάριστη δραστηριότητα και να δουν στο βυθό μικρά ψάρια, αστερίες, ανεμώνες της θαλάσσης και την μοναδικού ενδιαφέροντος τοπογραφία.
Τόπος: Μαραθονήσι ή/και Σπηλιές Κερίου

Διάρκεια: ½ ημέρα, ξεκινάει περίπου στις 10 το πρωί μαζί με το group των έμπειρων δυτών

Σεζόν: Κάθε μέρα εκτός Κυριακής από Μάιο έως Οκτώβριο

Τιμή ανά άτομο: 30€ και με δικό σας εξοπλισμό 20€

Μεταφορά: αν μένετε στο Λαγανά η μεταφορά είναι δωρεάν. Αν η παραλαβή σας γίνει από άλλο μέρος τότε υπάρχει επιπλέον χρέωση 5€ για τη μεταφορά σας (συνολικό κόστος ανά διαδρομή για 1-8 άτομα).

Try Dive: Μια «εισαγωγική» βουτιά για τους αρχάριους! Μπορούν να το δοκιμάσουν ενήλικες με καλή υγεία και φυσική κατάσταση και παιδιά άνω των 8 ετών (για ηλικίες από 8 έως 10 ετών το μέγιστο βάθος κατάδυσης είναι τα 2 μέτρα). Ο εξοπλισμός παρέχεται από το κέντρο κατάδυσης (στολή, βαρίδια, μολύβι, γιλέκο, μπουκάλα, ρυθμιστής αέρα). Αρχικά πραγματοποιείται μια μικρή εκπαίδευση: σε τι χρησιμεύει ο εξοπλισμός, πώς γίνεται η εξίσωση της πίεσης, τρόποι συνεννόησης κάτω από το νερό, τρόπος αντιμετώπισης της θαλάσσιας ζωής. Στη συνέχεια ακολουθεί η μεταφορά στο Μαραθονήσι και η κατάδυση. Ο κάθε εκπαιδευτής έχει υπό την επιτήρησή του έως και 2 αρχάριους δύτες.
Τόπος: Μαραθονήσι 

Συνολική Διάρκεια: 10:00-14:30 & 15:00-19:30. Από τις 25 Μαΐου και μετά ισχύει μόνο το 15:00-19:30. Η συγκέντρωση των συμμετεχόντων γίνεται στο κέντρο κατάδυσης στις 9:00 το πρωί. 

Χρόνος κατάδυσης: 20’-25’

Μέγιστος αριθμός ατόμων πάνω στο σκάφος: 42

Σεζόν: Κάθε μέρα από Μάιο έως Οκτώβριο

Τιμή ανά άτομο: 55€ 

Μεταφορά: αν μένετε στο Λαγανά η μεταφορά είναι δωρεάν. Αν η παραλαβή σας γίνει από άλλο μέρος τότε υπάρχει επιπλέον χρέωση 5€ για τη μεταφορά σας (συνολικό κόστος ανά διαδρομή για 1-8 άτομα).

Boat Dive: Η κατάδυση αυτή αφορά σε έμπειρους δύτες, που είναι πιστοποιημένοι σύμφωνα με το πρότυπο PADI ή κάποιο άλλο αντίστοιχο. Η κατάδυση αυτή πραγματοποιείται καθημερινά εκτός Κυριακής από τις 10:00 έως τις 14:30 στο Μαραθονήσι ή και το Κερί. Για περισσότερες λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη υπηρεσία καλέστε μας στo 26950 29700 /41480 ή στείλτε μας e-mail στη διεύθυνση info@zantehotels4u.com info@zantehotels4u.com

Κρατήσεις:
Τηλ:  26950 29700, 26950 41480 
Για να κλείσετε την κατάδυσή σας καλέστε μας καθημερινά από τις  09:00 το πρωί έως τις 12:00 το βράδυ.

Tip! Κλείστε την κατάδυσή σας τις πρώτες ημέρες των διακοπών σας, έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα αλλαγής αν κάτι μεταβληθεί στο πρόγραμμά σας.

Τρόπος πληρωμής:
Με πιστωτική κάρτα Visa/MasterCard  
Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Με μετρητά-επίσκεψη στο ξενοδοχείο σας.

Τι θα πρέπει να γνωρίζετε:
  • Η κατάδυση που σας παρέχουμε είναι απόλυτα ασφαλής και οικολογική
  • Το σκάφος πάνω στο οποίο επιβιβάζεστε είναι καταδυτικό και διαθέτει WC
  • Όλοι οι εκπαιδευτές είναι πιστοποιημένοι σύμφωνα με το πρότυπο PADI
  • Η κατάδυση μπορεί να αναβληθεί μόνο σε περίπτωση ισχυρών ανέμων
  • Οι εκπαιδευτές μιλούν άπταιστα Ελληνικά και Αγγλικά
  • Οι έγκυες δεν επιτρέπεται να κάνουν κατάδυση
  • Όσοι έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας (πχ. χρόνιο άσθμα, καρδιακό νόσημα) ή έχουν σοβαρό θέμα παχυσαρκίας δεν επιτρέπεται να κάνουν κατάδυση
  • Δεν επιτρέπεται να μπείτε σε αεροπλάνο αν δεν έχουν περάσει πρώτα 24 ώρες από την κατάδυσή σας.


Πολιτική Ακύρωσης:

Αν η κατάδυση ακυρωθεί λόγω ισχυρών ανέμων εντός 24 ωρών πρέπει να κανονίσετε νέα ημέρα και ώρα ή να ζητήσετε πίσω τα χρήματά σας εντός 24 ωρών, διαφορετικά δεν επιστρέφονται.

Για ακύρωση έως και 3 ημέρες  πριν επιστρέφεται το 50% του αντιτίμου.

Για ακύρωση σε λιγότερες από 3 ημέρες δεν επιστρέφονται χρήματα


Tags: κατάδυση στο Μαραθονήσι, κατάδυση στις Σπηλιές Κεριού, snorkeling, κολύμπι με αναπνευστήρα, ασφαλής κατάδυση, για παιδιά από 8 ετών και πάνω, για αρχάριους, για πιστοποιημένους δύτες, πλούσιος βυθός, καταδυτικό σκάφος

No comments:

Post a Comment