May 20, 2016

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ! ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ


Η Ζάκυνθος έχει από τις ομορφότερες θάλασσες της Ελλάδας και σας προσκαλεί να εξερευνήσετε το βυθό τους. Εμπιστευθείτε μας και ζήστε μια μοναδική εμπειρία ακόμη και αν είναι η πρώτη φορά που επιχειρείτε να κάνετε κατάδυση.

Τι προσφέρουμε:

Snorkeling: Tι είναι αυτό; Κολύμπι με μάσκα, αναπνευστήρα, βατραχοπέδιλα και για όσους δεν αντέχουν το κρύο νερό σας παρέχουμε και στολή δύτη! Ενήλικες αλλά και παιδιά άνω των 8 ετών μπορούν να απολαύσουν αυτήν την τόσο ευχάριστη δραστηριότητα και να δουν στο βυθό μικρά ψάρια, αστερίες, ανεμώνες της θαλάσσης και την μοναδικού ενδιαφέροντος τοπογραφία.
Τόπος: Μαραθονήσι ή/και Σπηλιές Κερίου

Διάρκεια: ½ ημέρα, ξεκινάει περίπου στις 10 το πρωί μαζί με το group των έμπειρων δυτών

Σεζόν: Κάθε μέρα εκτός Κυριακής από Μάιο έως Οκτώβριο

Τιμή ανά άτομο: 30€ και με δικό σας εξοπλισμό 20€

Μεταφορά: αν μένετε στο Λαγανά η μεταφορά είναι δωρεάν. Αν η παραλαβή σας γίνει από άλλο μέρος τότε υπάρχει επιπλέον χρέωση 5€ για τη μεταφορά σας (συνολικό κόστος ανά διαδρομή για 1-8 άτομα).

Try Dive: Μια «εισαγωγική» βουτιά για τους αρχάριους! Μπορούν να το δοκιμάσουν ενήλικες με καλή υγεία και φυσική κατάσταση και παιδιά άνω των 8 ετών (για ηλικίες από 8 έως 10 ετών το μέγιστο βάθος κατάδυσης είναι τα 2 μέτρα). Ο εξοπλισμός παρέχεται από το κέντρο κατάδυσης (στολή, βαρίδια, μολύβι, γιλέκο, μπουκάλα, ρυθμιστής αέρα). Αρχικά πραγματοποιείται μια μικρή εκπαίδευση: σε τι χρησιμεύει ο εξοπλισμός, πώς γίνεται η εξίσωση της πίεσης, τρόποι συνεννόησης κάτω από το νερό, τρόπος αντιμετώπισης της θαλάσσιας ζωής. Στη συνέχεια ακολουθεί η μεταφορά στο Μαραθονήσι και η κατάδυση. Ο κάθε εκπαιδευτής έχει υπό την επιτήρησή του έως και 2 αρχάριους δύτες.
Τόπος: Μαραθονήσι 

Συνολική Διάρκεια: 10:00-14:30 & 15:00-19:30. Από τις 25 Μαΐου και μετά ισχύει μόνο το 15:00-19:30. Η συγκέντρωση των συμμετεχόντων γίνεται στο κέντρο κατάδυσης στις 9:00 το πρωί. 

Χρόνος κατάδυσης: 20’-25’

Μέγιστος αριθμός ατόμων πάνω στο σκάφος: 42

Σεζόν: Κάθε μέρα από Μάιο έως Οκτώβριο

Τιμή ανά άτομο: 55€ 

Μεταφορά: αν μένετε στο Λαγανά η μεταφορά είναι δωρεάν. Αν η παραλαβή σας γίνει από άλλο μέρος τότε υπάρχει επιπλέον χρέωση 5€ για τη μεταφορά σας (συνολικό κόστος ανά διαδρομή για 1-8 άτομα).

Boat Dive: Η κατάδυση αυτή αφορά σε έμπειρους δύτες, που είναι πιστοποιημένοι σύμφωνα με το πρότυπο PADI ή κάποιο άλλο αντίστοιχο. Η κατάδυση αυτή πραγματοποιείται καθημερινά εκτός Κυριακής από τις 10:00 έως τις 14:30 στο Μαραθονήσι ή και το Κερί. Για περισσότερες λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη υπηρεσία καλέστε μας στo 26950 29700 /41480 ή στείλτε μας e-mail στη διεύθυνση info@zantehotels4u.com info@zantehotels4u.com


Κρατήσεις:
Τηλ:  26950 29700, 26950 41480 
Για να κλείσετε την κατάδυσή σας καλέστε μας καθημερινά από τις  09:00 το πρωί έως τις 12:00 το βράδυ.


  • Μπορειτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας στο ασφαλές link https://www.zantehotels4u.com/main/accomodation/online_payment
  • Όταν λάβουμε την πληρωμη σας θα σας στείλουμε  το voucher της κρατησης σας με email.  


Tip! Κλείστε την κατάδυσή σας τις πρώτες ημέρες των διακοπών σας, έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα αλλαγής αν κάτι μεταβληθεί στο πρόγραμμά σας.

Τρόπος πληρωμής:
Με πιστωτική κάρτα Visa/MasterCard  
Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Με μετρητά-επίσκεψη στο ξενοδοχείο σας.

Τι θα πρέπει να γνωρίζετε:
  • Η κατάδυση που σας παρέχουμε είναι απόλυτα ασφαλής και οικολογική
  • Το σκάφος πάνω στο οποίο επιβιβάζεστε είναι καταδυτικό και διαθέτει WC
  • Όλοι οι εκπαιδευτές είναι πιστοποιημένοι σύμφωνα με το πρότυπο PADI
  • Η κατάδυση μπορεί να αναβληθεί μόνο σε περίπτωση ισχυρών ανέμων
  • Οι εκπαιδευτές μιλούν άπταιστα Ελληνικά και Αγγλικά
  • Οι έγκυες δεν επιτρέπεται να κάνουν κατάδυση
  • Όσοι έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας (πχ. χρόνιο άσθμα, καρδιακό νόσημα) ή έχουν σοβαρό θέμα παχυσαρκίας δεν επιτρέπεται να κάνουν κατάδυση
  • Δεν επιτρέπεται να μπείτε σε αεροπλάνο αν δεν έχουν περάσει πρώτα 24 ώρες από την κατάδυσή σας.


Πολιτική Ακύρωσης:

Αν η κατάδυση ακυρωθεί λόγω ισχυρών ανέμων εντός 24 ωρών πρέπει να κανονίσετε νέα ημέρα και ώρα ή να ζητήσετε πίσω τα χρήματά σας εντός 24 ωρών, διαφορετικά δεν επιστρέφονται.

Για ακύρωση έως και 3 ημέρες  πριν επιστρέφεται το 50% του αντιτίμου.

Για ακύρωση σε λιγότερες από 3 ημέρες δεν επιστρέφονται χρήματα


Tags: κατάδυση στο Μαραθονήσι, κατάδυση στις Σπηλιές Κεριού, snorkeling, κολύμπι με αναπνευστήρα, ασφαλής κατάδυση, για παιδιά από 8 ετών και πάνω, για αρχάριους, για πιστοποιημένους δύτες, πλούσιος βυθός, καταδυτικό σκάφος

No comments:

Post a Comment